Търсене в този сайт

 2010 CatalogТуристическа агенция Посейдон Травел с радост Ви приветства в новия си и обновен сайт!

Тук можете да получите полезна и изчерпателна информация за едни от най – посещаваните и забележителни курорти в Турция като: Мармарис, Фетие, Бодрум, Айвалък и Кушадасъ. На страницата ни може да получите информация както за хотелите, така и за екскурзиите предлагани в съответните райони. Тази информация ще Ви помогне да организирате своята почивка правилно, така че да получите максимално удовлетворение от нея!

Професионално подготвения персонал на Посейдон Травел, ще бъде на Ваше разположение от момента на пристигането Ви до Вашето заминаване и ще направи всичко възможно да остави във Вас приятни и незабравими впечатления от почивката Ви в Турция! Нашите екскурзоводи ще бъдат всеки ден в хотелите в посоченото време за срещи. Те ще са винаги на Ваше разположение да откликнат на въпросите и нуждите Ви, както и за предоставяне на необходимата информация относно предлаганите екскурзии.

Опитни професионални екскурзоводи ще Ви запознаят и разкрият пред Вас интересните исторически местности в нашите райони!

И така, желаем Ви незабравима почивка и се надяваме, че ще заобичате тези прекрасни кътчета на Турция така, както ги обичаме и ние!

С уважение и до скоро виждане!

Колектив на туристическа агенция Посейдон Травел!


ВХОД АГЕНТ
Име на агенцията:
Парола:
Online Резервация
Сезонни цени